Beliggenhet

Veibeskrivelse fra Oslo/Asker
Ta av fra E18 ved Asker. Kjør mot Heggedal, og følg skiltene mot Røyken. Følg deretter riksvei 23 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Fra Sørlandet og Drammen
Følg E18 til Drammen. Ta deretter riksvei 23 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Fra Drøbak og Østfold
Kjør gjennom Oslofjordtunnelen, og ta til venstre i første rundkjøring etter tunnelen. Følg deretter riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Fra rundkjøringen tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Parkering på Villa Malla
Det er en stor parkeringsplass til venstre for butikken Joker i Filtvet sentrum som kan benyttes i tilegg er det flere parkeringsplasser på Filtvets gamle dampskipsbrygge som ligger ca 100 meter forbi nedkjørsel til Villa Malla. Det finnes også en kommunal parkeringsplass på helsetunet før du svinger ned til Villa Malla.

Ta båten til Villa Malla i sommer!
Ta kontakt med Ruter for ruteopplysninger: ruter.no eller ring 177.

Comments are closed.