Info


Villa Malla holder åpent hver dag.

Under denne fanen, forteller vi deg kun om de dagene det skjer noe utenom det vanlige. Denne oversikten oppdateres fortløpende.


Juni: 30 har vi åpent i teltene våre på den nedre plattingen, både til lunsj og til middag, inne er det fullbokket.

Juli: 1 og 22 har vi åpent i teltene våre på den nedre plattingen, både til lunsj og til middag, inne er det fullbokket.

30 Juli har vi en åpen konsert med Helene Bøksle på Villa Malla fra kl. 1900. Biletter kan kjøpes på Villa Malla eller på bilettservice. Det er åpent for alle!

August: 11, 12, 19, og 26 har vi åpent i teltene våre på den nedre plattingen, både til lunsj og til middag, inne er det fullbokket.
18 august har Villa Malla fullbokket fra kl. 1500 og desverre ikke plass til flere gjester. Vi har kun plass til lunsj fra kl. 1200 til kl. 1500.

Villa Malla Cup 2015

Villa Malla har Malla Zumba hver søndag kl. 0930 til kl. 1100. Pris er kr 100,- pr gjest. Dette er et danse trensings kurs kaldt Zumba som mennesker over hele kloden danser/trener.

Villa Malla har faste profesjonelle instruktører som deler sin Zumba glede med alle som blir med, i tillegg har vi glede av å ta imot svert profesjonelle gjeste instruktører fra både nært og fjernt.

Dette er noe for både gutter og jenter, for unge og for eldre, ergo noe for alle!

Timene utføres ute ved flott vær og ellers inne.

Velkommen til en rytmisk moro, men super positiv energi!

Comments are closed.