Beliggenhet

Parkering på Villa Malla
Det er en stor parkeringsplass til venstre for butikken Joker i Filtvet sentrum som kan benyttes. Det finnes også en kommunal parkeringsplass på helsetunet før du svinger ned til Villa Malla, i tillegg er det flere parkeringsplasser på Filtvets gamle dampskipsbrygge som ligger ca 100 meter forbi nedkjørsel til Villa Malla. PS: ikke parker bilen i selve Nordstrandsveien, dette kan resultere med bot.

Veibeskrivelse fra Oslo/Asker
Ta av fra E18 ved Asker. Kjør mot Heggedal, og følg skiltene mot Røyken. Følg deretter E134 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Fra Sørlandet og Drammen
Følg E18 til Drammen. Ta deretter E134 mot Drøbak. Etter å ha kjørt gjennom 1 lang og 2 korte tunneler, så kommer man til en rundkjøring hvor man kan se innslaget til Oslofjordtunnelen. Sving til høyre i denne rundkjøringen, og følg riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Herfra tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Fra Drøbak og Østfold
Kjør gjennom Oslofjordtunnelen, og ta til venstre i første rundkjøring etter tunnelen. Følg deretter riksvei 281 i retning Storsand og Filtvet. Fra rundkjøringen tar det cirka 10-15 minutter å kjøre til Filtvet langs Oslofjorden. Ved skiltet Filtvet er det cirka 200 meter igjen. Følg skiltene til Filtvet brygge, og du finner oss nede i svingen, rett ved Filtvet fyr.

Ta båten til Villa Malla i sommer!
Ta kontakt med Ruter for ruteopplysninger: ruter.no eller ring 177.

Comments are closed.