Bryllup

Kjære brudepar!
Villa Malla har gleden av å tilby dere en unik opplevelse for den store bryllupsdagen. Vårt mål er å skape en minnerik opplevelse, både for brudeparet og alle deres gjester, i utradisjonelle omgivelser. Vårt ønske er å hjelpe dere til å skape en personlig ramme rundt bryllupet, slik at feiringen ivaretar deres ønsker.

Vi tilbyr tre ulike løsninger
a) Teltene nede på plattingen, under palmene. Minimum 50 og maks 90 gjester
b) Hele lokalet innendørs, inkludert utebalkongen på sydsiden
c) Hele Villa Malla. Eksklusiv tilgang på hele området

Vi gjør oppmerksom på at det er stor pågang, både for 2024 og 2025.
Ta derfor kontakt for en uforpliktende samtale allerede i dag.

Transport og underholdning

Vi hjelper dere gjerne med å få plass alle små og store detaljer til den store dagen. I denne sammenheng ber vi dere særlig tenke gjennom hvilke behov dere har med tanke på transport, underholdning og spesielle kaker. I vårt nettverk har vi ulike leverandører, som kan tilby alt dere måtte ønske, enten det er snakk om båt eller buss, DJ, live musikk, fyrverkeri, blomster eller spektakulære bryllupskaker. Selv om vi gjerne hjelper dere med alt dere måtte trenge, står dere selvsagt fritt til å sette deres personlige preg på festen og lokalene. Dere må gjerne ta med egne kaker, spesielle gjenstander, eller stille med eget orkester, for å gjøre dagen akkurat slik som dere vil ha den. Bryllups fotografering må avtales skriftlig i forkant. Dette gjelder også all annen type fotografering.

Personlig smak

Har dere spesielle ønsker angående maten, vil vår buffé bli tilrettelagt for deres spesielle smak. Med hjelp fra dere, kan vi tilby en bryllupsfest som ivaretar alle deres ønsker. Villa Mallas ambisjon er at denne dagen skal bli noe helt utenom det vanlige, og en raus opplevelse for alle som er tilstede.

Ta kontakt med oss på mail for priser og mer informasjon.
Alle forespørselser kan sendes til info@villamalla.no.

Vi gleder oss til å høre fra dere!

Comments are closed.