Gjestehavn

Vi ønsker alle våre gjester hjertelig velkommen til Villa Malla i båt!

Vår sjarmerende gjestehavn stod ferdig sommeren 2008, og har siden det blitt et populært stoppested enten man er på vei utover fjorden i starten av seilferien, eller bare på dagstur med snekka eller landstedsbåten.

Det koster kr 50,- pr påbegynt time å legge til i vår gjestehavn, og vi har plass til de aller fleste typer båter. Alt fra seilbåter, landstedsbåder, snekker og skjærgårdsjeeper i gjestehavnen, og for de aller største har vi fire svaibøyer med mange tonns moring i bunn, slik at til og med de aller største båtene ligger trygt natten over. Pass på å ta med en lettbåt, slik at dere kommer inn til land. Betalingen for å ligge i båthavnen må gjøres oppe i hovedhuset. Havnen er kun åpen for spisende gjester. Det er ikke tillatt å ta med medbrakt mat og drikke til Villa Malla, ettersom Villa Malla har skjenkebevilling på hele området. Mat og drikke kan kjøpes inne og nyes på hele området.

Spis og kos dere hos oss i timevis og ved endt besøk kan dere komme dere trygt tilbake til båten så dere kan fortsette seilasen, eller bli liggende i gjestehavnen vår for en god natts søvn av kr 350,-.

Noen ganger ønsker man å gjøre en entrée litt utenom det vanlige. På Villa Malla er man velkommen i helikopter. Enkelte dager i løpet av sommeren, kan vi ikke gi ut landingstillatelser, ettersom det er for mange gjester i havne området. Det arrangeres helikopter-turer til og fra Malla, med eller uten sightseeing i Oslofjorden!

Comments are closed.