Mat og Drikke

På Villa Malla serverer vi vår generøse Middelhavsbuffet.

Buffeten innholder alt du kan tenke deg av salater, pastaretter, friske grønnsaker fra markedet, et stort utvalg dipper, vinaigretter, salsa, oljer og eddiker. Vi har vegetarretter, dagens suppe, frisk og tørket frukt, kvalitets oster, hjemmebakt brød og mye mer!

Vi har et rikelig utvalg av retter, og vi liker å servere gode ingredienser hver for seg, slik at hver enkelt gjest kan plukke det en liker aller best. Dette er en god ting for de som liker og velge noe eller velge bort noe, man kan på sett og vis komponere sitt eget lille måltid.

Det lett for alle og finne noe de liker, buffeten har også blitt godt mottatt av gjester med matallergier eller gjester som er i en spesiell situasjon hvor det er enkelte ingredienser man bør unngå.

Villa Mallas buffet er ikke tradisjonell, men en internasjonal buffet med vekt på gode råvarer og enkel men god tilberedning av hver rett. Alle buffet-rettene lages fra bunn av på vårt eget kjøkken av kokker som lar seg inspirere av alle de spennende smakene vi finner i landene som omgir middelhavet.

Til middag suppleres buffeten med alt det varme fra grillen, det kan være grillet kjøtt, fugl, fisk, skalldyr og grønnsaker.

Bon apetit!

Comments are closed.