Om oss

Siden vi åpnet sommeren 2007 har Malla blitt et yndet samlingspunkt!
Vi har hatt besøk av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til Villa Malla som ligger en knapp time sør fra Oslo, lett tilgjengelig fra landveien, sjøveien og fra luften i form av at vi har vår egen landingsplass for helikopter tilgjengelig for våre gjester.

Villa Malla er ingen restaurant i tradisjonell form.
Vi er et åpent rom for allmennheten hvor alle kan føle seg like velkommen enten man vil spise et godt måltid fra vår generøse Middelhavsbuffet, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terrassen eller i vannkanten. Utover høsten serveres en minibuffet til gjestene ved bordet. Den er basert på dagens råvarer og varierer fra dag til dag. Stranden er reservert til Villa Mallas spisende gjester.
Medbrakt mat og drikke, strandstoler og telt er ikke tillatt. For de av våre gjester som ønsker det enda mer avslappet, synk tilbake i våre deilige sofaer med store myke puter i overflod. Kommersiell fotografering uten skriftlig avtale er ikke tillatt.

Om kvelden tennes de store arabiske lyktene og vi fyrer i peisen, dette skaper en ubeskrivelig atmosfære som må oppleves! Ute finner man to store terasser på forskejellige plan, her er alle velkommen til å finne seg et bord i solen, eller i skyggen av en palme. Barna kan løpe fritt rundt og kanskje ta seg en tur i vår berømte isbar som holder oppe hver dag hele sommeren. I isbaren finner man kjente spesialiteter som Norges største kule-is.

På Villa Malla har vi plass til veldig mange gjester, med store romslige innelokaler og store terasser på to forskjellige plan kan vi på solfylte dager ta imot over 500 gjester samtidig. Dette er grunnen til at vi ikke tar imot reservasjoner for selskaper på under 15 gjester.

For spesielle anledninger er det mulig å leie hele eller deler av Villa Malla. Alle forespørsler og reservasjoner må gjøres per mail: info@villamalla.no
Enkelte datoer kan være fullbooket. Disse datoene publiseres fortløpende under Info

Velkommen!

Comments are closed.